Sovellukset

Käyttökohteet

Härkäpapu on mainio vaihtoehto ulkomaisten palkokasvien tilalle. Sen ravintosisältö on erinomainen, paljon proteiinia, folaattia ja monia tärkeitä kivennäisaineita. Liukoinen kuitu pitää yllä kylläisyyttä ja edistää suoliston hyvinvointia.

Härkäpapujauhon nesteensidontakyky on erinomainen, sillä voidaan myös nesteen- ja rasvansitojia, kuten kananmunaa tai korppujauhoja.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen raaka-aine erilaisiin sovelluksiin: leipomo, valmisruoka, myös lemmikkiruoka ja rehut. Käytä tuotteita muiden myllytuotteiden tapaan runsaan proteiinin lähteenä lukuisissa sovelluksissa, myös erikoisruokavalioissa.

  • Kasvispyörykät ja pihvit
  • Lihapyörykät ja pihvit
  • Makkarat, nakit, leikkeleet
  • Muussit, laatikot, kastikkeet, kiusaukset
  • Leivonta, mm. leivät
  • Erilaiset ruokaisat piirakat
  • Pizzapohjat ja -täytteet
  • Letut
  • Pasta